Eigenzinnige brillen en zonnebrillen

Wij zijn Boutique Optique en we zijn er voor brildragers die liever wegblijven van middelmaat. Van veilig grijs en doe maar gewoon. Of je nu houdt van lekker eigenzinnig of ingetogen anders; je vindt bij ons een zorgvuldig samengestelde collectie met onderscheidende monturen.

Bij Boutique Optique vind je eigenzinnige brillen en zonnebrillen. Monturen die je nergens anders vindt. Net even anders dan anders. Op basis van een oogmeting of uitgebreid ooggezondheidsonderzoek en persoonlijk stijladvies helpen we je aan een bijzondere bril die het beste in jouw gezicht naar boven haalt en naadloos aansluit bij jouw persoonlijkheid en stijl. Onze collectie beweegt, net als de seizoenen en trends in de mode. Zo bieden we je steeds nieuwe inspiratie en blijven we je verrassen.

Brillenglazen

We kopen zelf rechtstreeks de beste Europese brillenglazen in. Niet bij de grote merken, maar bij de uitdagers in de markt die dezelfde kwaliteit bieden voor een betere prijs. Daardoor houd jij meer budgetruimte over voor het montuur. En hangt aan onze fashionbewuste brillen niet het prijskaartje van een designbril. 

Wij reizen door heel Europa om de mooiste brillen te vinden. Monturen die je nergens anders vindt. ”
Maasco en Lydia van de Braak
Een persoonljike oogmeting laten uitvoeren?
Plan een afspraak