Optique

Oprechte aandacht maakt alles mooier

Wij zijn Boutique Optique. En we doen alles net even anders. Of eigenlijk: we zijn net even anders. Zo geloven we in oprechte aandacht. Daarom maak je bij ons een afspraak. Hoeven we tussendoor niet drie andere klanten te helpen. En stiekem is het ook gewoon een goed excuus om lekker lang met jou te praten. Over mode, over stijl en alles wat het leven kleur geeft.

De passie en liefde voor het leveren van persoonlijke oogzorg in combinatie met de zoektocht naar de mooiste monturen, dat drijft ons iedere dag. ”
Maasco en Lydia van de Braak

Maasco van de Braak is al van jongs af aan actief in de optiek. Na de verkoop van een familiebedrijf met meerdere vestigingen bleef de passie voor het vak trekken. Boutique Optique is hier het antwoord op. 

Maasco: “Ik wilde er graag een vervolg aan geven, maar dan wel in een compleet andere setting en met andere uitgangspunten. Bij Boutique Optique is de aankoop van een bril een ervaring op zich. Persoonlijke aandacht, de mooiste monturen en het beste advies zijn daarbij de kernwaarden.” Voor de bijzondere monturen en andere producten reizen Maasco en zijn vrouw Lydia heel Europa af. Maasco: “We brengen onder andere ambachtelijk gemaakte Franse en Italiaanse brillen naar Oosterbeek. Onze collectie is echt uniek.”

Bij BO kunnen klanten ook terecht voor hoorzorg. Hiervoor wordt gewerkt met vakkundig geselecteerde, probleemoplossende hoormiddelen. Ook hierin wordt de jarenlange ervaring uit de familie meegebracht. Maasco: “Veel mensen ervaren in bepaalde situaties gehoorbeperking, zoals tijdens vergaderingen of feestjes. Met een gemiddeld hulpmiddel kan deze beperking onvoldoende opgelost worden.” In deze situaties past Maasco met zijn team graag persoonlijk maatwerk toe. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van auditiek.

Team

Maasco

van de Braak

Lydia

van de Braak
Een bezoek brengen aan Boutique Optique? Welkom!
Plan een afspraak in