State-of-the-art hoortoestellen

Ook als het gaat om hoortoestellen, maken we tegendraadse keuzes. Want geloof jij dat één leverancier voor alle gehoorproblemen de beste oplossing biedt? Wij ook niet dus. Daarom stelden we onze collectie zélf voor je samen. Met alleen de allerbeste hoortoestellen in de markt.

Boutique Optique levert state-of-the-art hoortoestellen en hoogwaardige gehoorbeschermers. Waar de collectie van een gewone audicien stopt, gaat de onze verder. Onze oplossingen bieden je een betere verstaanbaarheid en hogere kwaliteit van leven, ook bij complexe gehooraandoeningen en in omgevingen met veel achtergrondgeluid. 

Multi-brand collectie gehoortoestellen

We zijn voor hoortoestellen niet exclusief verbonden aan één leverancier of beperkt door strenge inkoopeisen van zorgverzekeraars. Je krijgt daarom helaas geen vergoeding, maar wel een comfortabel hoortoestel waarmee je écht beter hoort. Bovendien kunnen we je écht onafhankelijk advies geven.

Bovengemiddelde kennis

We kunnen ons qua kennis meten met audiologen en optometristen en je daardoor ook helpen bij meer complexe oogaandoeningen en gehoorproblemen. Bij gehoorproblemen meten we altijd in situaties met achtergrondgeluid. Want je hebt ‘m toch juist nodig voor situaties waarin je niet alleen in een doodstille ruimte bent?

Onze oplossingen bieden je een betere verstaanbaarheid en hogere kwaliteit van leven, ook bij complexe gehooraandoeningen en in omgevingen met veel achtergrondgeluid. ”
Maasco en Lydia van de Braak
Meer weten over beter horen? We vertellen er graag meer over.
Plan een afspraak